CIASTECZKA JAGLANO-KOKOSOWE
czerwca 05, 2017
/
0
Składniki
🔸60 g płatków jaglanych
🔸łyżka mąki kokosowej
🔸łyżeczka masła orzechowego dla smaku (opcjonalnie)
🔸łyżeczka kakao (opcjonalnie)
Przygotowanie:
1. Płatki zalewamy wodą aby namiękły
2. Wrzucamy do blendera płatki razem z mąka kokosową, masłem orzechowym i miksujemy to połączenia składników. Masa ma być gęsta aby łatwo było uformować ciastko
3. Blachę wykładamy papierem do pieczenia i nakładamy łyżką ciacha, piec 30 min 180 min najlepiej przekładając po 15 min na drugą stronę
Makro:
236,6 kcal
B 7,5 g
W 43,2 g
T 3,8 g
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Miło mi gościć Ciebie na mojej stronie. Mam nadzieję, że przepis lub artykuł Ci się spodobał i jeszcze do mnie wrócisz :)